Jouw doorbraak is onderdeel van 10 Social.

Over Nancy Koornwinder:

Jij wilt waarde toevoegen. Meestal zijn mensen die heel zichtbaar zijn niet de mensen waar je je heel prettig bij voelt. En meestal zeggen die mensen niet die dingen die jij belangrijk of van waarde vindt, zeker niet in de sociale media. Jij houdt niet van egotripperij.

En toch… je kunt pas van betekenis zijn voor anderen, als ze je op z’n minst kunnen vinden. Dus om van waarde te zijn, moet je wel zichtbaar zijn. Zichtbaar worden is een proces, en daarin kan ik je begeleiden.

Ik ben Nancy Koornwinder, en ik help kennisondernemers om met zelfvertrouwen en plezier hun bedrijf te laten groeien met de inzet van sociale media. Want alleen als je zichtbaar bent, kun je gevonden worden. Meer klanten, meer verdienen.. En dat in maar 10 minuten per dag.

Het is mijn missie om jou – vakidioot, ondernemer met vuur en passie – te helpen om ook in het licht te gaan staan. Zodat jij gezien wordt, en gevonden wordt door je ideale klanten. Hoe mooi is het als jij kunt doen wat je het allerliefste doet, en nog goed kunt verdienen ook!

Je bent hier in de afgeschermde omgeving van het online programma, waarin ondernemers op hun eigen tempo en achter hun eigen computer leren om hun sociale media inzet te laten resulteren in meer klanten en meer omzet. Wil je meedoen? Of wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op. Je kunt mailen of bellen: 06-55544643.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.