Are you in, or are you out?

Herken je je hierin?

Je weet dat sociale media bij het ondernemerschap horen, je hebt geen idee hoe je goede content maakt, je weet dat je kansen laat liggen, en je wilt die kansen heel graag grijpen…. maar:

 • je bent bang dat het allemaal veel te veel tijd gaat kosten
 • je weet niet hoe je moet beginnen
 • je weet niet goed hoe je moet zeggen wat je zeggen wilt
 • je keurt alles wat je geschreven hebt onmiddellijk zelf af. Killer content? Je hebt niks te melden…
 • je mist structuur
 • je weet niet goed wie je doelgroep is
 • je legt de lat zo hoog dat je er nooit aan zult kunnen voldoen
 • je houdt niet van het opgeven van je privacy en bent erg voorzichtig met het delen van wat dan ook
 • je bent digibeet
 • je wilt de hobbel wel over, maar lijdt onder drempelvrees
 • in je hoofd zijn al je updates briljant, intelligent en vol humor, maar in de praktijk vallen ze altijd tegen…

Geen wonder dat het niet lukt. Je hebt een structuur nodig, die ervoor zorgt dat je je boodschap vol zelfvertrouwen naar buiten kunt brengen. En die ervoor zorgt dat het je allemaal heel weinig tijd kost. Ook jij zit op een berg fantastische content. Je ziet het alleen niet. 

En dus gaan we werken aan je boodschap. Wie ben je (precies), wat doe je (precies), voor wie doe je dat (precies) en waarom doe je dat (precies). Dat precies staat er niet zomaar steeds achter. Sociale media is niet meer dan een woordspelletje. Doel van het spelletje is dat jij je favoriete klanten kunt bereiken. En dat kan alleen als je precies de juiste toon en woorden gebruikt.

Jij gaat in dit online programma leren om jouw boodschap te schrijven. Een boodschap die triggert, die uitdaagt tot verder lezen, die leidt tot contact, die leidt tot jouw favoriete klant die graag wil dat jij zijn of haar probleem komt oplossen. En wat ik ook heel belangrijk vind is dat het je niet meer moet kosten dan 10 minuten per dag.

Ben je er klaar voor? Het enige dat ik nodig heb is jouw e-mailadres. Je ontvangt van mij een wachtwoord, en dan kun je aan de slag. In je eigen tempo. Doen…? Geweldig! Vul je gegevens in in het contactformulier. Ik heb er zin in. You are now leaving the comfort zone…

Heb je een vraag of reactie, en wil je je (nog) niet inschrijven? Reageren kan helemaal onderaan dit artikel, bij Geef een reactie
4 gedachten over “Are you in, or are you out?

 1. Wat een helder filmpje en zo herkenbaar!! ik kreeg een glimlach van herkenning om mijn mond….volgens mij is dit precies wat ik nodig heb…dank voor je openhartigheid!

  1. Dank je wel Veronique… had ik al via de mail gedaan, maar nu ook hier. En, zoals ik al tegen je zei… Als ‘t eerste schaap over dam is volgen er altijd meer…. Heel fijn dus dat jij de moed had om als eerste te reageren.

  1. Dat is toch mooi Marcel, dat je de eerste hobbel al genomen hebt voordat we goed en wel begonnen zijn 😉 Leuk dat je reageerde via de site, want zo hebben de anderen er ook iets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.